Candyclub


Hieronder een pagina van de oude Candyclub website die exact duidelijk maakt waar deze club voor stond:

De Candyclub in Amsterdam is de enige erotische club en parenclub van Amsterdam waar 7 dagen in de week wat gebeurt.

De Candyclub wordt dagelijks zeer druk bezocht door swingers, stellen, alleengaande dames en heren vanuit de hele wereld!! De Candyclub is dan ook wel
de club waar je je erotische fantasieën kan laten uitkomen.

De Candyclub bestaat al ruim 40 jaar en is de eerste parenclub van Nederland en zelfs van Europa! Onze club is vanaf 1972 gevestigd op de Eikenweg 29 in Amsterdam Oost. Winst maken is niet onze eerste behoefte want de club is een hobby van ons. De Candyclub is de goedkoopste parenclub van de wereld: Leef rijk en sterf arm!

De Candyclub heeft een goede sfeer, een gezellige bar en een grote dansvloer. De spannende donkere zitjes en afgeschermde hoeken, waar alles mag en niets moet, maken de Candyclub een perfecte lokatie om je erotische fantasieën werkelijkheid te laten worden!
Er is geen avond het zelfde in de Candyclub; alleen de spanning over wat er kan gebeuren is constant.
Dit alles trekt een breed publiek; er komen mensen van alle leeftijden: jong en oud. De Candyclub biedt een voor Amsterdam unieke mogelijkheid voor erotisch uitgaan wat met name onder jongeren (21+) steeds populairder wordt. Behalve Nederlandse gasten weten ook veel buitenlandse stellen, single dames en -heren ons te vinden en te waarderen. Single heren zijn bij ons van harte welkom en zullen zich in de ontspannen sfeer van de Candyclub al snel op hun gemak voelen!

Leef je uit in de Candyclub! Samen met je partner of alleen: spannend uitgaan, je laten zien in je sexy outfit, genieten van een show, anderen bekijken, lekker dansen en drinken, sex op de dansvloer of bij de bar....

Ons is niets te gek: Alles mag, niks moet!